PUBLICERAD 2018-10-19 19:22
Mikael Johansson, vd Kinna El & Tele och Fredrik Gunnarsson, arbetsledare ser till att det blir trygg och säker service från certifierade elektriker.
Mikael Johansson, vd Kinna El & Tele och Fredrik Gunnarsson, arbetsledare ser till att det blir trygg och säker service från certifierade elektriker.

Säkerhet, viktigt inom elteknik

SPONSRAT Kinna El & Tele har alltid strävat efter att vara det personliga valet när man behöver utföra el-jobb på arbetsplatsen eller i sin bostad. Deras förhoppning är att få vara kundens enda kontakt för allt inom elteknik.

Kinna El & Tele ordnar med allt både före installationen av solcellspanelerna, under arbetets gång och efter när allt är klart och solcellspanelerna ligger färdigmonterade på plats.
Kinna El & Tele ordnar med allt både före installationen av solcellspanelerna, under arbetets gång och efter när allt är klart och solcellspanelerna ligger färdigmonterade på plats.

Ända sedan Kinna El & Tele AB startade 1990 har målsättningen varit att vara det personliga elföretaget i Marks kommun.
  – Målsättningen är densamma idag – ett personligt elföretag med kunden i fokus genom en hög servicenivå, säger företagets vd Mikael Johansson.

Trygghet
En felkopplad elinstallation kan leda till katastrofala fel såsom bränder.
  – En elkomponent som är felaktigt ansluten eller har installerats fel kan innebära direkt fara för livet och vi är därför måna om att alltid jobba med säkerhet i fokus. Därför satsar vi på att hela tiden utveckla vår personal för att möta alla krav som ställs på en elleverantör och vi ligger hela tiden i framkant, berättar Mikael Johansson. Enligt svensk lag måste man anlita en utbildad och certifierad elektriker även när man ska göra små el-installationer.

Lokalt företag
Kinna El & Tele bedriver idag sin verksamhet i Kinna med omnejd där de arbetar lokalt med privatpersoner, kommun, byggföretag och industrier. Fredrik Gunnarsson arbetar som arbetsledare sedan flera år tillbaka säger.
  – Kinna El & Tele är som vi själva kallar det ett lokalt företag men vi har under åren utvidgat oss och idag har vi ett upptagningsområde med fem mils radie från Kinna.

Entreprenörsuppdrag
Företaget strävar att alltid ligga i framkant i utvecklingen och detta ligger till grund för att man vill utveckla entreprenörsområdet.
  – Idag har vi en hel del entreprenörsuppdrag men här är ett område vi vill stärka upp, säger Mikael Johansson. Vi är alltid nyfikna på nya lösningar och idéer, för att alltid kunna erbjuda våra kunder det senaste på marknaden.

Spara i solceller
Det kan låta konstigt men du kan faktiskt spara pengar genom att investera – med solceller på taket kan du producera din egen solel och på så sätt spara pengar. Många producerar till och med mer el än vad som förbrukas och den solelen kan du sälja tillbaka till elnätet.
  – På så sätt kan du spara pengar på din solproduktion dubbelt upp, dels genom att köpa mindre el och dels genom att sälja överskottet. Hur mycket du som husägare kan spara hjälper vi till med att räkna ut. Det du behöver göra är att kontakta oss så kommer vi ut på ett första rådgivningsmöte där vi tillsammans går igenom vad som krävs för just ditt boende, säger Fredrik Gunnarsson.

Kinna El & Tele
Idag arbetar cirka 25 personer, alla med hög kompetenserfarenhet.
  – Vi strävar hela tiden att vidareutveckla all vår personal som ett led i att vi ska kunna möta marknadens behov och idag har vi en bra mix bland personalen, berättar Mikael. Utan engagerad och kunnig personal så kvittar det hur bra vi är som företagare på att sälja tjänster om vi inte kan leverera en bra produkt eller tjänst.
Mikael fortsätter.
  – Vi försöker också bredda vårt utbud och erbjuder idag en helhetslösning till kunder för bland annat privatbostäder, flerbostadshus, kontor och industrier. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss idag.

Denna text är ett sponsrat innehåll framtaget av KINNA EL & tele. Den är inte skriven av Markbladets journalister.

Senaste föreningsartiklar

Nyckelharpa och Boogie Woogie i Sätila

Sabina Henriksson och Örjan Hill gästade Sätila Bygdegård under... Läs mer

Neuro- Årsmöte 2019

Neuroförbundet i Mark höll sitt årsmöte den 28 februari på Örbygården. Ordförande Eva... Läs mer

Dagresa till Abecita konstmuseum och Textilmuseet 15 mars-19

Neuroförbundet i Mark har gjort en dagstur i konstens tecken. 30 medlemmar besökte... Läs mer

Sätila bygdegårdsförening har haft årsmöte

Söndagen den 24 februari genomförde Sätila Bygdegårdsförening sitt årsmöte. Ett flertal... Läs mer

Nostalgivecka i Sätila Bygdegård

Cecilia Kyllinge med band tog Sätila med storm. Bygdegårdens nostalgishow... Läs mer

Senaste Artiklarna
Läsarartikel
Kommande föreningshändelser

2019-04-24

2019-04-27

2019-04-29

Välj Rätt!

Här kan du ladda ner veckans lunchguide som hjälper dig att välja rätt!

Klicka här

Veckans mest kommenterade artiklar
  Sök i tidningsarkivet
  Sök i vårt arkiv, från år 2001 och framåt. Fyll i vecka och klicka på "Sök" för att se alla sidor en viss vecka. Klicka sedan på sidorna i sökresultatet för att läsa sidorna i PDF-format.

  Aktuellt nummer läggs ut onsdagar ca. kl 11.00.
  Välj år:
  Vecka:

  AnnonsMarks Fastighets AB
  Magnussons Snickeriservice
  Kinna Låsservice

  Annonsmottagning:
  Telefon växel: 0320 20 91 00
  Postadress: Box 113, 511 21 Kinna
  Besöksadress: Industrig 12, Skene
  annons@markbladet.se

  Expeditionstider:
  Måndag-onsdag 8-17
  Torsdag 8-16
  Fredag stängt. (Tel 9-12)
  Lunchstängt mån-fre 12-13

  Redaktion:
  Telefon: 0320 20 91 40
  redaktion@markbladet.se

  Markbladet digitaltryck:
  Telefon: 0320 20 91 21
  www.digitaltryckeri.nu

  Prenumerationsärenden:
  Telefon: 0320 20 91 00

  Miss i utdelning:
  distribution@markbladet.se

  Swish-nummer:
  123 339 85 00