PUBLICERAD 2018-10-19 19:22
Mikael Johansson, vd Kinna El & Tele och Fredrik Gunnarsson, arbetsledare ser till att det blir trygg och säker service från certifierade elektriker.
Mikael Johansson, vd Kinna El & Tele och Fredrik Gunnarsson, arbetsledare ser till att det blir trygg och säker service från certifierade elektriker.

Säkerhet, viktigt inom elteknik

SPONSRAT Kinna El & Tele har alltid strävat efter att vara det personliga valet när man behöver utföra el-jobb på arbetsplatsen eller i sin bostad. Deras förhoppning är att få vara kundens enda kontakt för allt inom elteknik.

Kinna El & Tele ordnar med allt både före installationen av solcellspanelerna, under arbetets gång och efter när allt är klart och solcellspanelerna ligger färdigmonterade på plats.
Kinna El & Tele ordnar med allt både före installationen av solcellspanelerna, under arbetets gång och efter när allt är klart och solcellspanelerna ligger färdigmonterade på plats.

Ända sedan Kinna El & Tele AB startade 1990 har målsättningen varit att vara det personliga elföretaget i Marks kommun.
  – Målsättningen är densamma idag – ett personligt elföretag med kunden i fokus genom en hög servicenivå, säger företagets vd Mikael Johansson.

Trygghet
En felkopplad elinstallation kan leda till katastrofala fel såsom bränder.
  – En elkomponent som är felaktigt ansluten eller har installerats fel kan innebära direkt fara för livet och vi är därför måna om att alltid jobba med säkerhet i fokus. Därför satsar vi på att hela tiden utveckla vår personal för att möta alla krav som ställs på en elleverantör och vi ligger hela tiden i framkant, berättar Mikael Johansson. Enligt svensk lag måste man anlita en utbildad och certifierad elektriker även när man ska göra små el-installationer.

Lokalt företag
Kinna El & Tele bedriver idag sin verksamhet i Kinna med omnejd där de arbetar lokalt med privatpersoner, kommun, byggföretag och industrier. Fredrik Gunnarsson arbetar som arbetsledare sedan flera år tillbaka säger.
  – Kinna El & Tele är som vi själva kallar det ett lokalt företag men vi har under åren utvidgat oss och idag har vi ett upptagningsområde med fem mils radie från Kinna.

Entreprenörsuppdrag
Företaget strävar att alltid ligga i framkant i utvecklingen och detta ligger till grund för att man vill utveckla entreprenörsområdet.
  – Idag har vi en hel del entreprenörsuppdrag men här är ett område vi vill stärka upp, säger Mikael Johansson. Vi är alltid nyfikna på nya lösningar och idéer, för att alltid kunna erbjuda våra kunder det senaste på marknaden.

Spara i solceller
Det kan låta konstigt men du kan faktiskt spara pengar genom att investera – med solceller på taket kan du producera din egen solel och på så sätt spara pengar. Många producerar till och med mer el än vad som förbrukas och den solelen kan du sälja tillbaka till elnätet.
  – På så sätt kan du spara pengar på din solproduktion dubbelt upp, dels genom att köpa mindre el och dels genom att sälja överskottet. Hur mycket du som husägare kan spara hjälper vi till med att räkna ut. Det du behöver göra är att kontakta oss så kommer vi ut på ett första rådgivningsmöte där vi tillsammans går igenom vad som krävs för just ditt boende, säger Fredrik Gunnarsson.

Kinna El & Tele
Idag arbetar cirka 25 personer, alla med hög kompetenserfarenhet.
  – Vi strävar hela tiden att vidareutveckla all vår personal som ett led i att vi ska kunna möta marknadens behov och idag har vi en bra mix bland personalen, berättar Mikael. Utan engagerad och kunnig personal så kvittar det hur bra vi är som företagare på att sälja tjänster om vi inte kan leverera en bra produkt eller tjänst.
Mikael fortsätter.
  – Vi försöker också bredda vårt utbud och erbjuder idag en helhetslösning till kunder för bland annat privatbostäder, flerbostadshus, kontor och industrier. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss idag.

Denna text är ett sponsrat innehåll framtaget av KINNA EL & tele. Den är inte skriven av Markbladets journalister.

Senaste föreningsartiklar

Härlig musik på Sätila Bygdegård!

Så var det då dags för Monica Robertson att med sina vänner att spela i... Läs mer

Neuroförbundets årliga julfest 2018

Med god hemlagad julmat, julstämning med Lucia och trevlig musik genomfördes årets julfest i... Läs mer

Julfest

I lördags hade PRO Skene sin traditionella julfest. Vi samlades vid 17-tiden i... Läs mer

Neuroförbundets dagträffar på Örbygården

Efter att vi under höstens dagträffar på Örbygården, endera målat under ledning av Marianne... Läs mer

Fantastiskt möte med Thor-Erics orkester på Sätila Bygdeg

Det blev många som mötte upp när Thor-Erics spelade på... Läs mer

Senaste Artiklarna
Läsarartikel
Kommande föreningshändelser

Välj Rätt!

Här kan du ladda ner veckans lunchguide som hjälper dig att välja rätt!

Klicka här

Sök i tidningsarkivet
Sök i vårt arkiv, från år 2001 och framåt. Fyll i vecka och klicka på "Sök" för att se alla sidor en viss vecka. Klicka sedan på sidorna i sökresultatet för att läsa sidorna i PDF-format.

Aktuellt nummer läggs ut onsdagar ca. kl 11.00.
Välj år:
Vecka:

AnnonsMarks Fastighets AB
Magnussons Snickeriservice
Kinna Låsservice

Annonsmottagning:
Telefon växel: 0320 20 91 00
Postadress: Box 113, 511 21 Kinna
Besöksadress: Industrig 12, Skene
annons@markbladet.se

Expeditionstider:
Måndag-onsdag 8-17
Torsdag 8-16
Fredag stängt. (Tel 9-12)
Lunchstängt mån-fre 12-13

Redaktion:
Telefon: 0320 20 91 40
redaktion@markbladet.se

Markbladet digitaltryck:
Telefon: 0320 20 91 21
www.digitaltryckeri.nu

Prenumerationsärenden:
Telefon: 0320 20 91 00

Miss i utdelning:
distribution@markbladet.se

Swish-nummer:
123 339 85 00