AnnonsMarks Fastighets AB
Magnussons Snickeriservice
Kinna Låsservice
Föreningsartikel

Årsmöte 2016

Den 24 februari 2016 hade SPF Seniorerna Markbygden sitt årsmöte och ett 70-tal medlemmar deltog. Ordförande Agneta Mejer hälsade alla välkomna och därefter hölls de sedvanliga årsmötesförhandlingarna. Till ordförande för mötet valdes Anders Lindal. Verksamhetsberättelsen, balans- och resultatrapport för 2015 tillsammans med revisorsrapport godkändes och likaså budget 2016.
Till styrelsen 2016 omvaldes Agneta Mejer (ordförande), Eva Svedberg, Göran Hedlund och Camilla Löfstedt. Nyval av Ingrid Andersson,
Solgerd Lamberg och Rolf Gårdmo. Till KPR-ombud omvaldes Eva Svedberg med Camilla Löfstedt som ersättare. Nya revisorer valdes, Anders Lindal och Bengt Johansson med Lena Lanz som ersättare. Till valberedningen omvaldes Berith Davidsson och Kenth Åslund.
Efter kaffet berättade Annika Herdersson från Furets plantskola i ord och bild engagerat om de växter som finns i trädgården. Några trädgårdstips utdelades också.
Informationspunkterna denna gång var information om ny HLR-kurs – anmälan till Ann Ytterby-Blomqvist och Bo Blomqvist ”slog ett slag” för boulegemenskapen. En kort information från dagens KPR-möte, där man beslutat att ”blåsa liv” i brukarråden ute på äldreboendena. Det är viktigt att vi deltar i dessa råd. Kommunen har en klagomur, kallad ”Fråga Fritt” med tfn.nr 21 79 95 eller via kommunens växel. Detta nummer kan man ringa om man har synpunkter på äldreomsorgen – man får vara anonym.
Planering inleds nu inför Seniordagen 2016.
Egon Svensson från resekommittén informerade om kommande resor, en resa i maj till Gunillaberg i Bottnaryd och en resa planeras till Bohuslän till hösten.
Mötet avslutades med avtackning av Kerstin Svensson, Arne Hansson, Bengt Johansson och Putte Ehrnlund, som fick en blomma och applåder för det förtjänstfulla arbete de lagt ner för föreningen.
Vidare avtackades (i sin frånvaro) de båda revisorerna Irene Rydell och Maija-Lisa Karlsson samt Lars Tornvall från valberedningen.

Mötet avslutades med lotteridragning och Agneta tackade för deltagandet och önskade alla välkomna till nästa månadsträff i mars.

Text: Eva Svedberg
Foto: Kerstin Svensson

Övriga artiklar

SPF Markbygdens årsmöte

SPF Markbygden hade årsmöte den 8 februari 2012 i Kinnaborgssalen i Kinna och c:a 75 medlemmar... Läs mer

Kontaktinformation

Egon Svensson0707-61 63 13

Adressuppgifter

SPF Seniorerna Markbygden
Flybacka gård 2
511 98 Hyssna
www.spfpension.se/markbygden
Kommande föreningshändelser

Välj Rätt!

Här kan du ladda ner veckans lunchguide som hjälper dig att välja rätt!

Klicka här

Veckans mest kommenterade artiklar
  Sök i tidningsarkivet
  Sök i vårt arkiv, från år 2001 och framåt. Fyll i vecka och klicka på "Sök" för att se alla sidor en viss vecka. Klicka sedan på sidorna i sökresultatet för att läsa sidorna i PDF-format.

  Aktuellt nummer läggs ut onsdagar ca. kl 11.00.
  Välj år:
  Vecka:

  Annonsmottagning:
  Telefon växel: 0320 20 91 00
  Postadress: Box 113, 511 21 Kinna
  Besöksadress: Industrig 12, Skene
  annons@markbladet.se

  Expeditionstider:
  Måndag-onsdag 8-17
  Torsdag 8-16
  Fredag stängt. (Tel 9-12)
  Lunchstängt mån-fre 12-13

  Redaktion:
  Telefon: 0320 20 91 40
  redaktion@markbladet.se

  Markbladet digitaltryck:
  Telefon: 0320 20 91 21
  www.digitaltryckeri.nu

  Prenumerationsärenden:
  Telefon: 0320 20 91 00

  Miss i utdelning:
  distribution@markbladet.se

  Swish-nummer:
  123 339 85 00